ROTISHOP MAGDALENA

ROTISHOP MAGDALENA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 644 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rotishop Magdalena. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 11:11 Javaanse bami met rundvlees masala. Fusion, heerlijk.in de bamie miste ik gember en trassie. Met wat groente erbij voo mij meer compleet.
4 mei 2022 om 21:15 Het duurde 2 uur nadat we besteld hadden totdat het eten bezorgd werd. Voor 14 euro krijg je erg weinig roti en de rotiplaten leken niet goed gaar te zijn. De roti rundvlees was wel erg lekker.
1 mei 2022 om 10:39 De bezorgtijd was meer dan 90 min. Waarom is dat geen keuzemogelijkheid ? En waarom is er geen keuze "nul sterren" ?
30 apr 2022 om 13:11 Het eten was echt smaakloos zonder van je geld heel jammer
30 apr 2022 om 7:49 Heb roti besteld. De kip was droog en matig gekruid. De rest was heel waterig van smaak. Dit bestel ik NOOIT weer.
28 apr 2022 om 7:34 Het bezorgen duurde vreselijk lang en dit was al de tweede keer. Ik heb 17:15 besteld en kreeg het 19:15 Het eten was wel super lekker en goed
27 apr 2022 om 19:50 De broodjes waren erg taai en de bezorging durde meer dan een uur lang.
23 apr 2022 om 10:10 Was lekker en veel en op tijd bezorgd, voor herhaling vatbaar!
20 apr 2022 om 19:49 Erg droge kip, niet goed doorgekookte aardappelen, waterig en weinig smaak. Ook een te dikke rotti.
9 apr 2022 om 8:45 Prima eten
6 apr 2022 om 21:05 Was weer errg lekker!
3 apr 2022 om 7:22 Eén uur en 45 min moeten wachten. Eten was warm maar behoorlijk flauw.