ROTISHOP MAGDALENA

ROTISHOP MAGDALENA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 673 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rotishop Magdalena. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 19:02 Het eten was flauw
21 sep 2022 om 20:12 De moksi metie was niet te eten. Was totaal niet wat ik ervan verwacht had. De bezoring was wel top !
10 sep 2022 om 20:49 Kon de roti weggooien was niet te eten broodjes bakeljiuw kurk kurk droog bestel nooit weer bij jullie
5 sep 2022 om 22:02 Prima prijs-kwaliteit verhouding.
25 aug 2022 om 11:50 Aan wie het lag zal ik niet weten . Na een half uur stopten de minuten waarin geleverd zou worden en kreeg ik alleen het wordt zo bezorgd te zien. Contact gehad met restaurant 2 x maar ook daar de bezorger is onderweg. Kortom
22 aug 2022 om 19:00 Eten was te weinig
15 aug 2022 om 15:34 Eten was lekker, had wel om peper gevraagd maar niet gekregen helaas.
14 aug 2022 om 11:01 Droge kip heel veel aardappelen bij de roti geen kousenband blauw ei. Hier bestel ik niet weer
13 aug 2022 om 22:49 Jammer. Ik afwacht laat bestellen en eten redelijke lekkere smakelijke
8 aug 2022 om 21:52 Kip was heel droog en totaal geen smaak. Saoto soep ook niet. Ik bestel hier niet weer
8 aug 2022 om 11:59 Top
5 aug 2022 om 19:40 Er miste een roti rol