ROTISHOP MAGDALENA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 844 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rotishop Magdalena. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 18:30 Misschien even opnemen? Ik wacht op de bestelling die een half uur geleden bezorgd zou worden. Nu nemen jullie niet op.
29 mei 2024 om 20:09 hadden drinken bij het eten erbij bestelt maar niet gekregen....maar ze waren vooral niet bereikbaar via telefoon om navraag te doen!!!!!
24 mei 2024 om 20:24 Niet te eten roti rol droog kip droog amper smaak
23 mei 2024 om 20:06 Mooie recensie voor die van mij.. smaken verschillen, het smaakte mij weer lekker en snelle bezorging.
18 mei 2024 om 19:06 Ik deel niet snel een recensie maar ik vond het echt niet lekker. Waterig geen kruiden echt vies. Heb het weggegooid. Hier nooit meer bestellen
12 mei 2024 om 20:26 Was wel heel erg lekker alleen miste ik de sambal en het was verder een beetje droog.
9 mei 2024 om 22:00 Waren goede porties was nog goed warm soep was lekker en ook deze was nog goed warm. Aardige bezorger.
8 mei 2024 om 19:54 Een woord: heerlijk
2 mei 2024 om 20:10 Vond het meest vreselijke kip die ik ooit heb gehad. Zo droog en koud. Het eten was enorm koud en de loempia’s waren ook echt koud! En waren ook absoluut niet eetbaar
2 mei 2024 om 19:32 Altijd lekker. Het werd mooi snel bezorgd
26 apr 2024 om 22:25 hele lekkere rotis voor een goeie prijs, bezorger was ook erg vriendelijk
24 apr 2024 om 20:09 Roti was erg lekker. Kip mals. Masala goed op smaak en niet teveel olie. Beste van Groningen